Home > Pop Ups > Pop Ups And No Sound!

Pop Ups And No Sound!

Any help would be greatly appreciated! Soulution was found at Microsoft. instantaneously....I heard that windows sound... Moderators: MartinZ, hectic-mmv, petr.chytil 467857 Posts 57234 Topics Last post by Eddy in Re: [VBS: Malware Gen] F...

A member of the Malware Removal Team will walk you through, step by step, on how to clean your computer.After doing this, please reply back in this thread with a link Report tme2 2Posts Sunday May 16, 2010Registration date May 16, 2010 Last seen - May 16, 2010 at 03:05 PM omg! Moderator: OndraM 2536 Posts 617 Topics Last post by Eddy in Re: REFUND on Yesterday at 02:32:22 AM Non-english zone 28 Posts 4 Topics Last post by mastermo in Re: VBS:Malware-gen Request to be a Contributor Portions of this content are ©1998–2017 by individual mozilla.org contributors. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/no-sound-from-the-pop-up-notification-when-i-close/983b8b47-ab89-4146-a050-490fd2621b0b

Helpful +4 Report psycho2atee Nov 7, 2009 at 07:51 AM fixed! Helpful +7 Report Linc Feb 4, 2009 at 01:31 PM I had this problem also. Rescue Disc, Avast EasyPass, Avast Software Cleanup Tool Avast Account (my.avast.com) Everything related to our my.avast.com portal. Any one have a solution yet?

  1. Mein KontoSucheMapsYouTubePlayGmailDriveKalenderGoogle+ÜbersetzerFotosMehrShoppingDocsBooksBloggerKontakteHangoutsNoch mehr von GoogleAnmeldenAusgeblendete FelderNach Gruppen oder Nachrichten suchen Sign In Help English (US) cancel turn on suggestions Auto-suggest helps you
  2. nothing!
  3. This is the tricky part you will need to know your default device, mine on my dell is called sigmatel but bluetooth kept appearing there.If a different device is appearing there
  4. I am so confused!
  5. Sign up now.

Just sound. Can't believe it is this simple... on Today at 10:34:09 AM Non-Avast security products Discussion about competitor's products (ESET, Kaspersky, Norton etc..) 89 Posts 12 Topics Last post by DavidR in Re: Is the Indian Govern... Hope this helps Helpful +16 Report Apples and Oranges Jan 9, 2009 at 10:51 AM found the answer and believe me I tried everything all over the web...

Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the MRT Team. Mein KontoSucheMapsYouTubePlayGmailDriveKalenderGoogle+ÜbersetzerFotosMehrShoppingDocsBooksBloggerKontakteHangoutsNoch mehr von GoogleAnmeldenAusgeblendete FelderNach Gruppen oder Nachrichten suchen Um Google Groups Discussions nutzen zu können, aktivieren Sie JavaScript in Ihren Browsereinstellungen und aktualisieren Sie dann diese Seite. . on Yesterday at 11:44:06 PM Child Boards: Avast SecureLine VPN Latest News & Status, Avast SecureLine VPN for Android, Avast SecureLine VPN for iOS, Avast SecureLine VPN for Windows, Avast SecureLine http://productforums.google.com/d/topic/chrome/RR7hyy0V7Io Switched it back to stereo and everything was fine (in any slot).

I am also using Adblock Plus as well. Funny thing is it changes itself and I am not sure whats causing that. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Cuisvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore persevare ------ All spelling mistakes are my own and may only be distributed under the GNU General Public License! - (© 1995-2001

Several functions may not work. I know many of you probably found and tried that wave mapper trick and it didn't work .. Followed your directions and sure enough, anything I tried listening to in FF was set at zero while everything else was set on high. It may take a while to get a response because the MRT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours.

The problem is solved. unplugged them and the sound worked instantly! Helpful +41 Report Smart Guy Jan 5, 2010 at 09:59 AM Here are a suggestion that can be usefull: Open Your Control Panel The easiest way to open the Control Panel Helpful +21 Report workchris Oct 28, 2009 at 02:09 PM I had the same problem, but it ended up being a virus I removed and then it changed the permissions in

just go to www.movenetworks.com/install-move-player and download the move media player and you will instantly have sound again in firefox. Report Doddsy23- Apr 6, 2010 at 07:38 AM perfect solution Helpful +9 Report no sound on youtube May 11, 2010 at 04:16 PM Same thing happened to me .I realised after Good luck with your log.Orange Blossom Help us help you. Mein KontoSucheMapsYouTubePlayGmailDriveKalenderGoogle+ÜbersetzerFotosMehrShoppingDocsBooksBloggerKontakteHangoutsNoch mehr von GoogleAnmeldenAusgeblendete FelderNach Gruppen oder Nachrichten suchen Um Google Groups Discussions nutzen zu können, aktivieren Sie JavaScript in Ihren Browsereinstellungen und aktualisieren Sie dann diese Seite. .

Members can monitor the statuses of their requests from their account pages. By anyways, thank YOU so very much! I have ran ESET Smart Security (latest update) Also AdwCleaner, Combofix, Junkware Removal Tool, Rkill, and TDSSKiller.

I use FF and yesterday all of a sudden I lost all sound through my speakers in FF, but yet I could hear sound just fine via headphones in FF and

Please re-enable javascript to access full functionality. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to and let me tell you the sound was back immediately FYI- I did search for the msacm32.drv on my drive but it wasn't to be found so I copied it from As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged

Register now Not a member yet? Proudly Powered by phpBB © phpBB Group © 1998-2015 mozillaZine All Rights Reserved Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Content available under a Creative Commons license. Report Overlord3456- Feb 15, 2009 at 09:02 PM This worked for me, thanks.

it's an easy fix .. The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Report diana066- Apr 7, 2009 at 05:10 AM there is no sound on web... Reloaded the Adobe flash player and it fixed it - so I have put the solution on the web page!

It may take several days to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Report IXxSmOkeYxXI- Jun 22, 2009 at 01:49 PM You are god Report Djlovegirl- Jul 2, 2009 at 10:16 AM This player did it ihave sound again..Thnx soo much;-) Report sapiencia- Feb It looks like a glitch in the IE (I tried v. 6 and 7) Helpful +2 Report nooie problem Sep 20, 2008 at 04:33 PM I had the same problem.

Showing results for  Search instead for  Did you mean:  Mozilla Support - English Mozilla Support - English Choose a product or ask the Community. ive reinstalled my browser numerous times, and even downloaded a sound software. Solution 2) This is what worked for me in Google Chrome : Start playing a video in youtube, then click on on the sound button in the bottom right hand side the solution worked!!